Οι ερωτήσεις του Καποδίστρια στον Κομίνη και οι απαντήσεις του

Δημοσιεύτηκε στις 20/03/2018    

Διαβάστε ποιες ήταν οι ερωτήσεις που έκανε ο Σπυρίδων Καποδίστριας στον Γιώργο Κομίνη και οι απαντήσεις που έδωσε ο ρέφερι από την Θεσπρωτία.

εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" έδωσε στη δημοσιότητα τις τρεις ερωτήσεις που έθεσε ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, Σπυρίδων Καποδίστριας στον Γιώργο Κομίνη και ποιες απαντήσεις έδωσε ο ρέφερι από την Θεσπρωτία. Θυμίζουμε πως ο κ. Κομίνης δεν μπορούσε να βρεθεί στην Αθήνα για να καταθέσει λόγω οικογενειακών προβλημάτων και ως εκ τούτου απάντησε γραπτώς στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Πλέον, αναμένεται να κατατεθούν τα υπομνήματα των δυο ομάδων και το νωρίτερο από αύριο (21/3) θα βγει η απόφαση για την τύχη του αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που διακόπηκε.

Οι ερωτήσεις του Καποδίστρια:

"1) Εάν στον εν λόγω αγώνα δώσατε εντολή κατά την διάρκεια της προσωρινής διακοπής του, προκειμένου να εξέλθουν στον αγωνιστικό χώρο αμφότερες οι ομάδες για να συνεχισθεί ο αγώνας και σε καταφατική περίπτωση ποια ήταν η απάντηση τους

2) εάν και πότε ενημερώθηκε το πρώτον η ΠΑΕ ΑΕΚ για την κατακύρωση του αμφισβητούμενου τέρματος υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και

3) εάν σας ζητήθηκε να αναγράψετε στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνος που συντάξατε οποιαδήποτε δήλωση είτε του Χρυσόστομου Γκαγκάτση, είτε έτερου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε καταφατική περίπτωση ποιο ήταν το περιεχόμενο της".

Οι απαντήσεις του Κομίνη:

"Α) Επί της από 13.03.2018 Ενστασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης

B.1.

Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Β.2.

Η ενημέρωση των νομίμων εκπροσώπων αμφοτέρων των ΠΑΕ, ήτοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, έλαβε χώρα ταυτόχρονα, όπως αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραφο του από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ τω ν ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναφέρεται αυτολεξεί:

"Κατόπιν όλα τα παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος".

Β.3.

Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζητήθηκε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Του υπέμνησα, πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατό να γίνει στο Φύλλο Αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 και 23 ΚΑΠ/ΕΠΟ, υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμοδίων οργάνων".

Πηγή: sport24.gr

TAGS

ΑΕΚ ΠΑΟΚ Κόμινης
sitemap