ΑΕΚ: Ανανεώνει ο Σιμόες!

Δημοσιεύτηκε στις 05/02/2019    

Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στο θέμα του Αντρέ Σιμόες και το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ατζέντης του, Κιμ Ριμπέιρο, ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου μιλήσει με την διοίκηση της Ένωσης από κοντά, με προοπτική την ανανέωση του Πορτογάλου και την παραμονή του στην ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Όλο αυτό το διάστημα, η ΑΕΚ δείχνει στον Σιμόες ότι τον περιμένει: "Η ομάδα σε χρειάζεται, εδώ έχεις σιγουριά και όσα όλα απαιτούνται για να συνεχίσεις σε υψηλό επίπεδο", είναι το μήνυμα που εισπράττει ο Σιμόες, στο διαρκές ψηστήρι του Νίκου Λυμπερόπουλου, του Βασίλη Δημητριάδη, ακόμα και συμπαικτών του όπως ο Έλντερ Λόπες και ο Μάρκο Λιβάγια.

Ένα σημαντικό στοιχείo της υπόθεσης, είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρά το χρόνο που χάθηκε και την αρχικώς αρνητική στάση του Σιμόες προς νέα συζήτηση, κράτησε την πόρτα ανοιχτή και γι' αυτό το θέμα προχωράει θετικά. Η πρόταση είναι μία, η αρχική. Συμβόλαιο τριών ετών, με κλιμακωτές ετήσιες αποδοχές, από 450.000 έως 500.000 ευρώ.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον Σιμόες και ο Σιμόες την ΑΕΚ. Με τον Άλεφ ως μοναδική λύση στη θέση "6", να παρουσιάζει και καλά και αρνητικά στοιχεία, τον Κρστίτσιτς να μην έχει ακόμα τα τρεξίματα για να σηκώσει ρόλο κόφτη, και τον Γαλανόπουλο να παραμένει εκτός (εκτιμάται ότι στην καλή περίπτωση, θα είναι έτοιμος με τον Ολυμπιακό, ίσως όμως και όχι), η Ένωση έχει μπει σε μια σειρά δύσκολων αγώνων, με άγχος για την ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής της, τουλάχιστον σε διάταξη "3-5-2".

πηγή: sport24.gr

TAGS

ΑΕΚ ανανέωση Σιμόες