ΑΕΚ: Σύννεφα και για Αρέγκι

ΑΕΚ: Σύννεφα και για Αρέγκι
Δημοσιεύτηκε στις 13/12/2018    

Ναυάγια στη Σουηδία, ναυάγιο και στην Αργεντινή; Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της Σαν Μαρτίν, ο Αρέγκι πρέπει να τιμήσει το συμβόλαιό του έως το τέλος.

Παιχνίδι τακτικής επειδή «μυρίστηκαν» χρήμα ή όντως μια άρνηση που έχει σκοπό την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα επειδή οι υπηρεσίες του είναι πολύτιμες; Όπως και να έχει, ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν Τουκουμάν, Ρομπέρτο Σάγκα, βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ (που τα έχει βρει μπαστούνια με όλους τους σουηδικούς στόχους) καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ελευθερώσει εύκολα το πεδίο για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού μέσου Αντριάν Αρέγκι.

Ιδού οι τελευταίες δηλώσεις του στον Τύπο της Αργεντινής, σχετικά με το θέμα: "Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τη Νιούελς, ο Αρέγκι μας είπε ότι είχε μια προσφορά από έναν ευρωπαϊκό σύλλογο και ότι ήρθε μια πρόταση στην Σαν Μαρτίν. Του ααπάντησα, ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και ότι δεν μας ενδιαφέρει το οικονομικό. Η προτεραιότητά μας είναι η ομάδα. Παρά την συζήτηση που είχαμε, είπε ότι φεύγει.

Για το λόγο αυτό ζήτησα από το δικηγόρο της ομάδας να μελετήσει πιθανές κυρώσεις γι αυτόν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι προτεραιότητα είναι η ομάδα και όχι η προσωπική κατάσταση. Είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας προς αυτόν. Γι’ αυτό τον λόγο ο Αρέγκι πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του μέχρι το τέλος του συμβολαίου του".

Πηγή:  sport24.gr

TAGS

ΑΕΚ Αρέγκι