Έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Βράνιες

Δημοσιεύτηκε στις 10/08/2019    

Το νέο πρόστιμο που έχει επιβάλει στους παίκτες του ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει φέρει... μπελάδες στον Βράνιες, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και ήδη έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προσθέσει στο εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, κάτι που δεν είχαμε δει ξανά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που κάποιος παίκτης κλωτσάει μια μπάλα στην προπόνηση χωρίς λόγο θα πρέπει να πληρώσει ως πρόστιμο 20 ευρώ.

Χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει ένας Κιτρινόμαυρος που έχει φτάσει το ποσό των 240 ευρώ, όμως υπάρχει κάποιος ακόμα που τον έχει ξεπεράσει κατά πολύ.

Ο λόγος για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος δεν φημίζεται για τον ήρεμο χαρακτήρα του και που ήδη το έχει πληρώσει αρκετά ακριβά.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έχει κληθεί να πληρώσει μέχρι στιγμής 760 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι έχει κλωτσίσει χωρίς λόγο τις μπάλες 38 φορές.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τις περισσότερες φορές που υπάρχουν τέτοιου είδους εσωτερική κανονισμοί τα χρήματα που συγκεντρώνονται καταλήγουν σε κάποιο γεύμα που βρίσκεται όλη η ομάδα μαζί.

TAGS

ΑΕΚ Βράνιες