Η Αλ Ραγιάν δίνει 9 εκατ. ευρώ στον Μαουρίτσιο, πρώτο όχι του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε στις 27/07/2018    

Η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για το Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ, Μαουρίτσιο. Τα ποσά που προσέφεραν οι Άραβες στο "Δικέφαλο" και τον παίκτη.

Μαουρίσιο έχει τεράστια πρόταση από ομάδας αραβικής χώρας, με χρήματα διπλάσια απ' αυτά που παίρνει από τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί τα χρήματα που προσφέρονται στον Βραζιλιάνο να αποτελούν "δέλεαρ", αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου που τον θεωρεί απαραίτητο στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι επιφυλακτική... έως αρνητική - τουλάχιστον προς  το παρόν - στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου.

Η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ είναι η ομάδα που προσέγγισε τον Βραζιλιάνο και τον ΠΑΟΚ. Η πρόταση προς τον "Δικέφαλο" ανήλθε στα 3.000.000 ευρώ, ενώ ακόμη πιο δελεαστική είναι  προς τον ποδοσφαιριστή: 3.000.000 ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο! Δηλαδή, 9.000.000 ευρώ σε μια τριετία!

Η πρόταση της Αλ Ραγιάν σε πρώτη φάση απορρίφθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης - παρά το γεγονός ότι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή συστάθηκε στους Άραβες να περιμένουν τη ρεβάνς με τη Βασιλεία -και πλέον η ομάδα του Κατάρ στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις. Τεχνικός της Αλ Ραγιάν είναι ο πρώην μπακ της ΑΕΚ και παραλίγο... τεχνικός της, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα. Ας μην αποκλείσουμε, πάντως, το ενδεχόμενο οι Άραβες να επανέλθουν δριμύτεροι μετά τη ρεβάνς εναντίον της Βασιλείας αν μέχρι τότε δεν έχουν αποκτήσει άλλο μέσο.

Πηγή: sport24.gr

TAGS

Μαουρίτσιο ΠΑΟΚ