Ήταν αποτελεσματικός και κέρδισε

Δημοσιεύτηκε στις 26/07/2017    

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται με το 1,5 πόδι στα play off του Champions League και αυτό οφείλεται στην αποτελεσματικότητά τους και στο γεγονός ότι περιόρισαν τους αντίπαλους επιθετικούς στην έδρα τους. Οι αριθμοί του αγώνα ήταν μοιρασμένοι, αλλά τα γκολ έδωσαν το διπλό στην ελληνική ομάδα.

** Ακριβώς στο 50-50 ήταν η κατοχή του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι, κάτι που συνέβη και με τα φάουλ που ήταν 19 και για τις δύο ομάδες.

** Οι γηπεδούχοι όμως έκαναν περισσότερες προσπάθειες για γκολ, καθώς είχαν 2 σουτ εντός στόχου και 5 εκτός, με το Ολυμπιακό να έχει 5 εντός και ένα μόλις εκτός.

** Έξι κόρνερ εκτέλεσε η Παρτιζάν, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει τρία.

** Από μια φορά σηκώθηκε η σημαία του οφ σάιντ για κάθε ομάδα, με την Παρτιζάν να εκτελεί 7 φορές ελεύθερο και τον Ολυμπιακό οκτώ.

** Σχετικά με τις αποκρούσεις, δύο αναγκάστηκε να κάνει ο τερματοφύλακας της Παρτιζάν, με τον Καπίνο να μετράει μια.

** 34 πλάγια άουτ εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι και 27 ο Ολυμπιακός.

** Έξι παίκτες αντίκρισαν κίτρινη κάρτα, τρεις από κάθε ομάδα.

Αυτό που κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός και να πάρει τη νίκη, ήταν να αφήσει την Παρτιζάν να παίξει, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους των αντίπαλων επιθετικών και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, την ίδια στιγμή όμως που φρόντιζε να κρατάει την μπάλα αρκετές στιγμές και να κουράζει τους αντιπάλους του.

Παράλληλα, το γεγονός ότι πραγματοποίησε πέντε σουτ εντός στόχου και έκανε γκολ τα τρία από αυτά, δείχνουν την αποτελεσματικότητά του, που ήταν και το κλειδί της αναμέτρησης.

TAGS

Champions League Ολυμπιακός Παρτιζάν Στατιστικά
sitemap