Καλώς σας ξαναβρήκα!

Δημοσιεύτηκε στις 25/07/2017    

Γράφει η Μαρία Τσίχλα

Μετά από «μισό» καλοκαίρι σκέψεων και ιδεών που προσπαθούσαν να αποτυπωθούν σε μια οθόνη, σε ένα περιβάλλον φιλόξενο για εσάς, βγήκαμε στον αέρα και είμαστε έτοιμοι για την δική σας ενημέρωση. Τι θα είναι όμως το NetSport.gr, τι θα έχει (ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει να έχει) διαφορετικό από όλα τα αθλητικά site που υπάρχουν;

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια έγραφα για την ΑΕΚ, αυτό έμαθα να κάνω και κακά τα ψέμματα αυτό ήθελα να κάνω. Μέσα από την ΑΕΚ με μάθατε με αγαπήσατε ή και με μισήσατε (γιατί προφανώς ποτέ όλοι δεν έχουμε την ίδια άποψη για κάτι).

Μετά από αρκετά χρόνια και πολλά κιτρινόμαυρα κείμενα αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι άλλο, κάτι δικό μου, κάτι που θα είχε τα πάντα. Από το ποδόσφαιρο και τους... μεγάλους του, μέχρι τις Ακαδημίες (που όλοι όσοι με διαβάζετε ξέρετε ότι τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία), μέχρι τις μικρότερες κατηγορίες και τα αθλήματα που δεν είναι τόσο διαδεδομένα.

Αυτό που θα προσπαθήσω εγώ να διαβάζετε σε αυτό το site είναι δικά του θέματα, δικά του αφιερώματα, συνεντεύξεις, παρασκήνια, από όλες τις ομάδες, από όλα τα αθλήματα από όλες τις κατηγορίες. Φυσικά θα υπάρχει και η ενημέρωση για όλα όσα θα συμβαίνουν, αλλά κατά κύριο λόγο, τα πάντα θα κινούνται γύρο από θέματα, αριθμού, στατιστικά και γιατί όχι και... αποκλειστικά. Να ακουστεί... η φωνή όλων αυτών που ζουν πίσω από τα φώτα και παλεύουν καθημερινά για την καταξίωση, την ίδια στιγμή που άπαντες ασχολούνται μόνο με τους... μεγάλους όλων των αθλημάτων.

Όλοι όσοι με διάβαζαν αυτά τα χρόνια γνωρίζουν καλά την ομάδα που υποστηρίζω, ξέρουν όμως κιόλας ότι ποτέ δεν έγραφα οπαδικά και πάντα έβλεπα τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ δεν θα χαθεί και δεν θα σταματήσω να κάνω αυτό που έκανα, απλά μετά από αυτά τα χρόνια στον χώρο, έκανα φίλους και από άλλες ομάδες, έκανα φίλους και από άλλα αθλήματα, από Ακαδημίες, από τοπικά και κατάλαβα ότι πολλοί από αυτούς ψάχνουν τρόπο να ακουστεί η φωνή τους και δεν τον βρίσκουν.

Κατάλαβα ότι το χρώμα μιας φανέλας δεν καθορίζει το ποιος είσαι, δούλευα για την ΑΕΚ και είχα στις παρέες μου παίκτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του Πανιώνιου και όλοι αυτοί μου έδωσαν να καταλάβω ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Περιοριζόμουν πολύ γιατί ήξερα πράγματα και δεν μπορούσα να τα γράψω, μιας και ήταν εκτός του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ. Τώρα πια όμως αυτό θα σταματήσει και θα μοιράζομαι μαζί σας τα πάντα... ή σχεδόν τα πάντα.

ΥΓ: Στο site θα υπάρχει 24ώρο chat το οποίο θα μπορείτε να μιλάτε και μεταξύ σας αλλά και με εμένα. Και αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι πολλοί παραπονιόσασταν στα live game που έκανα παλαιότερα ότι δεν εμφανίζονται τα σχόλιά σας, ε τώρα λοιπόν όλο το chat θα είναι δικό σας.

ΥΓ1: Τις επόμενες ημέρες έρχονται μεγάλοι διαγωνισμοί με φανέλες παικτών που αγαπήσατε. Από όλες τις «μεγάλες» ομάδες για αρχή και σιγά σιγά θα προχωρήσουμε και με περισσότερες.

ΥΓ2: Η αγάπη που πήρα, τα μηνύματα και τα σχόλια όταν ανακοίνωσα ότι ο κύκλος του aek1924 έκλεισε για εμένα ήταν πολλά. Ελπίζω με τη νέα μου ενέργεια να σας ικανοποιήσω και να συνεχίσετε να είστε στο πλευρό του.

ΥΓ3: Δεν θα μπορούσα να ανοίξω αυτό το σάιτ διαφορετική ημέρα, από αυτή της επιστροφή της ΑΕΚ στο Champions League. Στις 20.30 έρχεται live από τα παλιά και λίγο αργότερα μετάδοση για του Ολυμπιακού.

sitemap