Κανένας όρος για Ολυμπιακό, ούτε αποζημίωση στο διαζύγιο με Χαραλαμπόπουλο

Δημοσιεύτηκε στις 20/08/2018    

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό χωρίς αποζημίωση, μήτε με όρο που να του απαγορεύει να πάει στον Ολυμπιακό.

Οι υπογραφές απομένουν για το τέλος της συνεργασίας του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν εδώ και μέρες στο «διαζύγιο», αλλά εκκρεμούσε να αποσαφηνιστούν και οι όροι της έκδοσης αυτού.

Μετά από αρκετές συζητήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο 21χρονος φόργουορντ θα αποχωρήσει μεν από το «τριφύλλι», αλλά δίχως να αποζημιωθεί για τα εναπομείναντα έξι χρόνια του συμβολαίου του, που θα του απέφεραν συνολικά κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας όρος στο διαζύγιο που να αποτρέπει τη μετακίνηση του Χαραλαμπόπουλου στον Ολυμπιακό, ούτε καν κάποιο συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση. Άλλωστε οι «πράσινοι» δεν θέλουν να κρατούν με το ζόρι κανέναν παίκτη, μήτε να του καθορίζουν το μέλλον του από τη στιγμή που είναι ελεύθερος από εκείνους.

Ο διεθνής άσος, συνεπώς, μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, ακόμη και στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι… υπερκαλυμμένοι στις θέσεις των φόργουορντ, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με τον Χαραλαμπόπουλο δεσμεύοντάς τον για το μέλλον. Αρκετές ακόμη ομάδες της Α1 (Περιστέρι, Άρης, Λαύριο, Προμηθέας) έχουν τον παίκτη στη λίστα τους, αλλά προτεραιότητα του ίδιου αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι η εύρεση ομάδας στο εξωτερικό, όπου θα μπορεί απερίσπαστος και μακριά από κάθε «θόρυβο» να αφοσιωθεί στην καριέρα και την εξέλιξή του.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS

Παναθηναϊκός Χαραλαμπόπουλος