Ο Μελισσανίδης αποφασίζει για Μπακάκη, πιθανή η τακτική α λα... Λάζαρου

Δημοσιεύτηκε στις 11/08/2018    

Πιθανό φέρεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσει η ΑΕΚ τακτική α λα... Χριστοδουλόπουλου, στην ανανέωση του συμβολαίου του Μπακάκη. Ο Μελισσανίδης αποφασίζει για την έναρξη των συζητήσεων...

Χθεσινό δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο έκανε λόγο για πιθανή κρούση του Ολυμπιακού για τον δεξιό μπακ της Ένωσης, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, φήμη ωστόσο στην οποία δεν έδωσαν καμία βάση στην ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" μάλιστα θεωρούν ότι αυτή η ιστορία έχει προκύψει για να δημιουργηθεί "εσωτερικό" θέμα και κλίμα ενόψει της εκδίκασης στην υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου.

Κάτι ανάλογο ωστόσο έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο με ακόμη δύο παίκτες. Στην περίπτωση του Ντίντακ η Ένωση δικαιώθηκε και πήρε κάποια χρήματα από την Εσπανιόλ, ενώ με τον Χριστοδουλόπουλο είναι στα δικαστήρια.

Σύμφωνα δε με τη "Live Sport" δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να ακολουθήσει παρόμοια τακτική με αυτή στην περίπτωση του Λάζαρου, από τη στιγμή που υπάρχει ήδη η υπογεγραμμένη συμφωνία (για οψιόν ανανέωσης) για την επόμενη σεζόν, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Ουσιαστική κουβέντα πάντως για νέο συμβόλαιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, παρότι έχουν ενημερωθεί ο παίκτης κι ο μάνατζέρ του πως πρόθεση της ομάδας είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Εκείνος ωστόσο που θα αποφασίσει το πότε θα γίνει η κίνηση, καθώς και τους όρους αυτής είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πηγή: sdna.gr

TAGS

ΑΕΚ Μελισσανίδης Μπακάκης Ολυμπιακός Χριστοδουλόπουλος