Οι μεταγραφικές προτεραιότητες για Ρόκα στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε στις 26/11/2019    

Ο Τσάβι Ρόκα δεν περιορίστηκε στην παρουσίασή του κατά την πρώτη του παρουσία στην Αθήνα.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε για αρκετές ώρες συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη και φάνηκε στις συζητήσεις τους πως έχει μια αρκετά ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα, το ρόστερ, τις δυνατότητες και τις ελλείψεις του.

Αυτό που έγινε σαφές από τις επαφές του τόσο με τον προπονητή, όσο και με την διοίκηση, είναι ότι προτεραιότητα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποτελεί η ενίσχυση με δύο παίκτες: Έναν που θα αγωνίζεται ως μέσος και θα μπορεί όχι μόνο να μαρκάρει, αλλά και να βγάζει σωστά και γρήγορα την μπάλα μπροστά, αλλά και έναν εξτρέμ, ο οποίος θα έχει και ικανότητα στο σκοράρισμα «πατώντας» περιοχή. Αντίθετα, φαίνεται να ατονεί για την ώρα η αναζήτηση σέντερ φορ.


Ο Καταλανός με τις γνώσεις του στην αγορά και τις διασυνδέσεις του θα βοηθήσει να εντοπιστούν οι παίκτες με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ενώ θα βοηθήσει για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας εσωτερικά, αλλά και στην σχέση των Ανδρών με τις ακαδημίες. Αντίθετα, παρότι είναι πλήρως ενήμερος για τις επαφές με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και για τους «κομμένους», δεν θα έχει ανάμειξη στις συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων και αποδεσμεύσεις αντίστοιχα.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS

Παναθηναϊκός