Πάει για βασικός στο Αγρίνιο ο Μάνταλος
Δημοσιεύτηκε στις 18/09/2019
Ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και έχει αυξήσει κατακόρυφα την απόδοσή του στις προπονήσεις.
Ο αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε κανονικά χθες στα Σπάτα και παρά το γεγονός ότι οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι θα προλάβαινε οριακά τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τελικά θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση αυτής της εβδομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.
Σύμφωνα με την Ώρα για Σπορ μάλιστα, ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται ακόμα και να του δώσει θέση βασικού, καθώς δεν έχει απουσιάσει από πολλές προπονήσεις και δείχνει ότι δεν έχει χάσει τον ρυθμό του.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ανεβάζει και αυτός την απόδοσή του και αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.