Πλησιάζει σε χαφ και εξτρέμ η ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 09/06/2019    

Σε αρκετά καλό στάδιο προκειμένου να ολοκληρώσει μέσα στην εβδομάδα τη δεύτερη ή και την τρίτη της μεταγραφή, μετά από αυτή του Παουλίνιο, βρίσκεται η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση χαφ. Ο Τσίκο Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ψηλά στη λίστα, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο εξετάζει και μία ακόμη περίπτωση που δεν έχει βγει προς τα έξω.

Ταυτόχρονα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντοπίσει έναν παίκτη στα άκρα της επίθεσης από την πορτογαλική αγορά και έχουν αρχίσει την προεργασία και γι’ αυτή την υπόθεση.

Αντίθετα, πιο πίσω είναι τα «μέτωπα» του στόπερ και του σέντερ φορ. Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη την υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε, που όμως πλέον είναι πολύ δύσκολη. Υπάρχει στα υπόψη η λύση του Σουηδού φορ Μίκαελ Ίσακ της Νυρεμβέργης, αλλά εξετάζονται και άλλες επιλογές.

Στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα συνδράμει και ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος στο διάστημα της παραμονής του στην Πορτογαλία έχει κάνει επαφές εκμεταλλευόμενος τη γνώση της αγοράς και τις διασυνδέσεις του.

Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να έχει τελειώσει τουλάχιστο το 80% των μεταγραφών μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS

ΑΕΚ Μετάγραφες