Στα εισιτήρια του ΑΕΚ-Λαμία θα ισχύσει ειδικό καθεστώς

Στα εισιτήρια του ΑΕΚ-Λαμία θα ισχύσει ειδικό καθεστώς
Δημοσιεύτηκε στις 11/10/2018    

Από την στιγμή που αποφάσισαν στην ΑΕΚ να ανοίξουν κανονικά τις εξέδρες για τον κόσμο στο αυριανό (12/10 - 18.00) ματς κυπέλλου με την Λαμία, έπρεπε να βρουν και μια λύση για τα εισιτήρια. Και αυτό διότι η χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας είναι μικρή και μόνο τα Διαρκείας της Ένωσης είναι 14.000.

Γι αυτό και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΚ, θα ισχύει ένα ειδικώς καθεστώς. Τα δυο χιλιάδες εισιτήρια για το ματς, θα είναι μόνο για τους κατόχους Διαρκείας και θα πωλούνται μόνο στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και όχι έξω από το γήπεδο της Καλλιθέας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αυριανό  αγώνα της ομάδας μας με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας (18.00, Cosmote Sport 2) και λόγω των ειδικών συνθηκών με την περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Καλλιθέας, θα ισχύσουν τα εξής:

Τα περίπου 2.000 εισιτήρια θα δοθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους διαρκείας αύριο Παρασκευή 12 Οκτωβρίου από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τις 17.00 (ή μέχρι εξαντλήσεως τους) από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ "Ειρήνη" με υποχρεωτική επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους (δεν θα αναγνωριστεί καμία φωτοτυπία).

Στην Καλλιθέα δεν πρόκειται να υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, οπότε κανείς δεν θα πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο".

πηγή: sport24.gr

TAGS

ΑΕΚ εισιτήρια Λαμία