Τόσο, όσο έπρεπε προετοιμασμένος

Δημοσιεύτηκε στις 26/07/2017    

Για τις ελληνικές ομάδες οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξεκινάει αρκετά αργότερα κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός.

Ο Ολυμπιακός στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν ανταποκρίθηκε όπως ακριβώς έπρεπε, ήταν πολύ καλά διαβασμένος, δεν θέλησε να ρισκάρει και κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό που ουσιαστικά τον βάζει στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Χάσι κατάφερε να κάνει τους παίκτες του να κλείσουν τους αντίπαλους επιθετικούς, θέλοντας να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, μιας και αγωνιζόταν σε μια δύσκολη έδρα και τα κατάφερε.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή αντίδραση μετά το γρήγορο γκολ που έβαλαν, αλλά κράτησαν το ματς στα επίπεδα που ήθελαν αυτοί και το... χτύπησαν στο τέλος, παίζοντας πολύ σωστά.

Βέβαια, αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι παρά τη μεγάλη νίκη, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμα δουλειά, καθώς υπήρχαν πολλά σημεία στα οποία φαινόταν ότι ακόμα δεν είναι καθ᾽ όλα έτοιμος, κάτι που είναι φυσιολογικό.

Πλέον οι Πειραιώτες περιμένουν τον επαναληπτικό αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης, ώστε να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους την πρόκριση και από εκεί και πέρα θα συνεχίσουν τη δουλειά στις προπονήσεις, καθώς θα έχουν δύσκολη συνέχεια στο Champions League.

TAGS

Champions League Ολυμπιακός Παρτιζάν
sitemap